Telefonisch contact met De Wit Bouwmachines

De Wit Bouwmachines

Vanuit Oss staat onze technische dienst klaar voor het uitvoeren van technische werkzaamheden aan de door ons geleverde, bouwliften bouw- en lijmkranen, handgereedschappen en ander bouwmateriaal.

Het servicepersoneel is geschoold en bevoegd om te werken aan een breed scala van merken en uitvoeringen. Tevens maakt de fabrieksmatige ondersteuning deel uit van het vaste serviceaanbod.

Kies hieronder uw gewenste service.

 


Service op locatie


service op locatie

Vanuit Oss worden vier mobiele werkplaatsen ingezet die compleet zijn ingericht met een uitgebreid assortiment aan onderdelen en gereedschappen voor de meest uiteenlopende storingen.

Servicepunt Oss


Servicepunt Oss

Ook beschikt De Wit Bouwmachines B.V. over een volledig ingerichte werkplaats in Oss. Dit zodat wij u op een snelle en adequate manier verder kunnen helpen.Ophaalservice


Ophaal service

Om het u als klant helemaal makkelijk te maken, biedt De Wit bouwmachines B.V. u de mogelijkheid uw te keuren of te repareren machines en gereedschappen geheel kosteloos op te halen en te retourneren.

Keuring service


Keuren van al uw instrumenten en gereedschappen

Ook voor al uw meetinstrumenten en hijsgereedschappen biedt De Wit bouwmachines B.V. uitkomst. Wij bieden u de mogelijkheid om ze te laten keuren en controleren.

 

Download

Download de folder Emballage.

Download de folder Geopanel.

Download de folder Kabelgoten.

Alle downloads

Laatste nieuws